Miód, ksylitol, a może stewia? Agnieszka Pocztarska mówi, czym najlepiej zastąpić cukier [WIDEO]
Jeśli nie cukier… to co? Zamienników cukru jest kilka, od nas zależy, na co się zdecydujemy. Czym się różnią między sobą? I czy rzeczywiście lepiej słodzić kawę miodem albo cukrem trzcinowym?
To, jakich słodzików warto używać, a jakie zamienniku cukru się nie sprawdzą, wyjaśnia Agnieszka Pocztarska, właścicielka portalu Czytamy Etykiety.
– Kiedy mój zespół dietetyków wydaje opinie produktom ze słodzikami, to nigdy nie dostają pozytywnej oceny – podkreśla ekspertka.
Zobacz także
 
 „Cukier to zguba i zło” – alarmują eksperci z Czytamy Etykiety. Jak się przed nim ustrzec?
 
 „Jestem wdzięczna za ziemniaki, pszenicę, margarynę i cukier”. Psychodietetyczka podkreśla, że to dzięki nim przeżyliśmy po 1989 roku
 
 „Biedniejsi są grubsi, jedzą gorzej i więcej się ruszają…” Czy tak jest w rzeczywistości? Joanna Dronka-Skrzypczak napisała, co o tym myśli
Polecamy
 
 06.08.2021
 Zabiegi medycyny estetycznej dla 30, 40, 50-latki. Jakie wybrać? Wyjaśnia dr Marek Pitucha [WIDEO]
 
 05.08.2021
 Peeling cukrowy – jak zrobić go samemu i jak stosować
 
 30.07.2021
 Jola Lewicka: przez źle dopasowany biustonosz można wyglądać starzej, grubiej i ciężej [WIDEO]
 
 25.07.2021
 Dr Pitucha: botoks jest najlepiej przebadanym lekiem w medycynie estetycznej [WIDEO]
 Podoba Ci
się ten artykuł?
 się ten artykuł?
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 